Sawadee Ka!!
Erg leuk om wat van jullie allemaal te horen! Daar wouden we mee beginnen voordat we het weer net zoals de vorige keer vergeten te zeggen.
Zoals jullie misschien al wel gemerkt hebben, hebben we Bangkok inmiddels verlaten. Gelukkig maar want het is echt een stinkstad.
Dag 1 Kanchanaburi
We zouden om 7 uur worden opgehaald dat is inmiddels 8 uur geworden.. heerlijk dat relaxe thaise leven.. niet echt dus als je nog een uur langer had kunnen slapen.
Maar goed.. eenmaal in de bus op weg naar Kanchanaburi. Eerst naar de begraafplaats waar veel nederlanders lagen, toen door naar een museum en lopend naar DE brug. The bridge over the river kwai. Vervolgens een klein treinreisje gemaakt langs de rivier en op de rivier geluncht. Daarna naar de tijgertempel geweest. Mochten met de tijgers op de foto en daar een beetje rondgelopen. Leuke ervaring.
Diner ook op het water en met een busje naar ons onderkomen gebracht. Nou.. we moesten wel even slikken wat primitief. Tijdens het toiletbezoek kon je gewoon de vissen onder de boot door zien zwemmen.
Dag 2 Kanchanaburi
Niet al te best geslapen en vroeg uit de veren voor de excursie naar de Erawan watervallen. 7 verdiepingen hoog. Veel klimwerk, maar zeker de moeite waard.
's middags naar de Lawa grot geweest. Stelde niet super veel voor. Daarna door naar een kleine waterval. Waar de lokale bevolking aan het zwemmen was.
Na het diner met een speedboot naar ons huisje op het water gebracht. En hoera!! we kregen een andere kamer aangeboden. Dat was voor ons een super luxe kamer.
ERg leuk!
Dag 3 Kanchanaburi
Na een goede nachtrust de volgende ochtend nog even in de hangmat van het uitzicht genoten en met een bamboovlot de rivier af gevaren. Daarna op een olifant gereden. Echt zielig en niet leuk voor die dieren.
We hebben ze na afloop nog wel even wat eten gegeven.
Na de lunch zijn we weer naar Bangkok gebracht. Lange tocht van 4 uur.. maar we zijn weer in bangkok!!
Tot snel!!
PS de foto's staan er inmiddels op!

Super dat het gelukt is met de foto's!
ENJOY!!!!! xxx